Asta e un thread incomod pentru ei. Fiindca mie-mi place sa mi se afiseze nick-ul langa ip pe forumul lor si sa iau ban aiurea consider ca si altii trebuie sa aiba parte de aceasta distractie, e mai distractiv in mai multi. Postul ce nu-l accepta la plangeri, si este sters taman de ceata de admini cu pricina(demo-ul cu care dovedesc ei ca trisez, fiti atenti si la conversatiile lor lol[DvpNC si cu popa_nebunul - admini]):
CITAT
DEMO:
http://www.2shared.com/file/2776891/...?cau2=403tNull
Mai uitati-va si mai ganditi-va, in special nu adminii ci userii inainte sa joace pe serverul asta.
Chiar daca nu sunteti voi atinsi eu doar v-am zis, pe mine nu ma doare mana sa completez un formular de 10 minute. Uite aci, si eu stiu sa gasesc informatie nu numai userii vostri
Si a nu va suparati ca o sa va fac recalma si pe alte forumuri sa stie lumea de ce teapa(calapod - vezi dictionar pentru inculti si low IQ) sunteti.
Host info:
Host of the IP: csforum.netbyte.ro Whois
Host IP [?]: 81.181.8.4 [Copy][Whois]
IP address country: Romania
IP address state: Bucuresti
IP address city: Bucharest
IP address latitude: 44.433300
IP address longitude: 26.100000
ISP of this IP [?]: RNC
Organization: SC Netbyte Telecom SRL
Host of the IP: cs.netbyte.ro Whois
Host IP [?]: 86.55.192.8 [Copy][Whois]
IP address country: Romania
IP address state: Bucuresti
IP address city: Bucharest
IP address latitude: 44.433300
IP address longitude: 26.100000
ISP of this IP [?]: Evolva Telecom s.r.l.
Organization: SC Netbyte Telecom SRL
Mai am doar un singur ban din toate serverele pe care am jucat doar pentru ca careva a zis ca am wall, si in ~3 secunde am si luat ban fara discutii(extremecs.idle.ro). Aici se da ban garla numa in cateva ore cat am jucat cred ca au luat ban 100 de useri pe putin(cred ca un admin cu nick Fritz e cu pricina in ce ma priveste).