View Single Post
Old 22-03-2008, 22:10   #7 (permalink)
Trespasser
Registered User

Quote:
Originally Posted by CrissX View Post
Omule, nu-mi raspunde mie, nu ma intereseaza ce spui. Afiteaza-ti parerea...si atat. Parerea mea, e a mea, si mi-o pastrez indiferent de opinia ta. Cum doi oameni nu pot fi "la fel", te rog sa vorbesti in numele tau. Daca DOD2, ar fi fost peste COD2, atunci s-ar fi organizat multe competitii in RO. Dar asa..esti pe langa. E un pic departe de realism, in ce priveste 'fizica' ? Miscari de 2 centi, sunet arme CS like.Nu stii ce spui.Deja engineul Source e invechit. Pana si hotii care l-au furat.. nu au scos nimic.E foarte limitat.
Nu compara niciodata CS Style cu COD style, asta daca ai ceva istorie in games.

5 clase peste COD2.. sa dea domnu' dracu. ma amuz.

Merita toti banii.. absolut, e la 30% din pretul COD2.
acum iti raspund tie in mod direct. in postul anterior vorbeam la modul general, nu m-am adresat cuiva anume.

Am destula istorie in jocuri ca sa pot face o comparatie intre ele.

Unde sunt toate competiile alea de CoD2 din Ro? Urmaresc gaming scene-ul RO de pe vremea dial-up-ului si in afara de cateva servere crackuite si cele de pe linkmania nu am vazut nimic despre asa ceva.
La fel cu DoD:S. Cam pauza pe la noi. In Clanbase se joaca in draci DoD:S. Oare de ce? Pt. ca e asa de prost cum afirmi tu?

Am vazut ce praf suntem la jocuri de genul CoD sau DoD. Anul acesta la CoD4 echipa romaniei a fost pe langa total. Da' pe asta poate o stiai.

La noi toti o dau cu CS 1.6, mai mult nu stiu.

In Ro fps-urile pe clase mai au mult pana sa ajunga la un nivel mare. Noroc cu TF2. A inceput sa mai miste treaba.

Nu trebuia sa te ataci. Nu am avut intentia sa jignesc. Imho, DoD este peste CoD. Da' fiecare cu gusturile lui.

Trespasser is offline    Reply With Quote