Quote:
Originally Posted by CrissX Omule, nu-mi raspunde mie, nu ma intereseaza ce spui. Afiteaza-ti parerea...si atat. Parerea mea, e a mea, si mi-o pastrez indiferent de opinia ta. Cum doi oameni nu pot fi "la fel", te rog sa vorbesti in numele tau. Daca DOD2, ar fi fost peste COD2, atunci s-ar fi organizat multe competitii in RO. Dar asa..esti pe langa. E un pic departe de realism, in ce priveste 'fizica' ? Miscari de 2 centi, sunet arme CS like.Nu stii ce spui.Deja engineul Source e invechit. Pana si hotii care l-au furat.. nu au scos nimic.E foarte limitat.
Nu compara niciodata CS Style cu COD style, asta daca ai ceva istorie in games.
5 clase peste COD2.. sa dea domnu' dracu. ma amuz.
Merita toti banii.. absolut, e la 30% din pretul COD2. |
acum iti raspund tie in mod direct. in postul anterior vorbeam la modul general, nu m-am adresat cuiva anume.
Am destula istorie in jocuri ca sa pot face o comparatie intre ele.
Unde sunt toate competiile alea de CoD2 din Ro? Urmaresc gaming scene-ul RO de pe vremea dial-up-ului si in afara de cateva servere crackuite si cele de pe linkmania nu am vazut nimic despre asa ceva.
La fel cu DoD:S. Cam pauza pe la noi. In Clanbase se joaca in draci DoD:S. Oare de ce? Pt. ca e asa de prost cum afirmi tu?
Am vazut ce praf suntem la jocuri de genul CoD sau DoD. Anul acesta la CoD4 echipa romaniei a fost pe langa total. Da' pe asta poate o stiai.
La noi toti o dau cu CS 1.6, mai mult nu stiu.
In Ro fps-urile pe clase mai au mult pana sa ajunga la un nivel mare. Noroc cu TF2. A inceput sa mai miste treaba.
Nu trebuia sa te ataci. Nu am avut intentia sa jignesc. Imho, DoD este peste CoD. Da' fiecare cu gusturile lui.