View Single Post
Old 23-03-2008, 00:40   #13 (permalink)
Trespasser
Registered User

Quote:
Originally Posted by CrissX View Post
"Unde sunt toate competiile alea de CoD2 din Ro? "
Tu habar n-ai de clanbase, de victoriile romanilor peste hotare. Si aici e cazul sa afli ca sunt ceva clanuri gen "Maniacii" http://forum.maniacii.ro/index.php etc... dau doar un exemplu, de care sunt convins ca nici nu ai auzit/visat.
Lol mah. Am impresia ca tu esti convins ca vorbesti cu un raton sau cu vreunu adunat de prin CS 1.6.

In Clanbase am jucat in ladderul de 1vs1 pe CS:S.

Cu Maniacii am jucat CoD1 pe serverele linkmania. Mai erau si baietii cu Jedi Knights ceva, nu imi amintesc numele lor exact. Parca mai erau unii cu Arhanghelii sau asa ceva.

Am vazut la CoD4 ce pot romanii peste hotare. Din pacate se simte lipsa acuta a competitiilor interne de genul.

Tu ai dreptate cand spui ca DoD:S este sub CoD la anumite chestii legate de gameplay. Aici nu te contrazic. Dar asta nu inseamna ca DoD:S este prost.

Mie mi-ar place la maxim sa se dezvolte in RO jocurile gen CoD, DoD sau TF2 da' cata vreme 95% din gameri joaca CS 1.6 sau WoW sunt slabe sansele.

Inchei discutia aici pt. ca ne invartim in jurul cozii.

ONTOPIC
@OClaudiu Imho, merita sa incerci. Faci cum crezi.

@CrissX Bafta in continuare la CoD. Poate ne auzim dupa ce imi cumpar CoD4. Cu versiunea "non-oficiala" nici nu are rost sa intru in comunitatea de Cod din Ro, aia de pe callof...ro (nu postez adresa ca sa nu imi sara adminii in cap da' stii tu la ce ma refer.)

Last edited by Trespasser; 23-03-2008 at 00:58..

Trespasser is offline    Reply With Quote