pai tocmai, eu nu judec.
Nu am zis ca orice fotograf e mai artist decat orice sudor*, ci numai m-am mirat de faptul ca pentru parintele un sudor care face masini la comanda e mai artist decat orice fotograf.
* La baza, orice fotograf ar trebui sa fie mai artist decat orice sudor, deoarece in sudura nu se cere simt estetic(acesta poate exista, dar nu e esential), pe cand acest simt este absolut esential la un fotograf. Sudorii care fac arta in adevaratul sens al cuvantului sunt sculptorii in fier (deja au alta denumire si au o cu totul alta ocupatie).
Iar daca voi, prietenii mei, simtiti ca nu faceti arta (cel putin in aceeasi masura in care face un sudor arta), lasati-va de meserie fratilor, si apucati-va de sudura.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by avinersan problema este ca de la un anumit nivel acei 10% in + costa de 2 ori mi mult |
Iar vezi problema pe dos. Ideea e ca odata ajuns la un anumit nivel ai da oricat pentru cei 10% pe care ii exploatezi din plin. Intelegi diferenta? intai nivelul, si dupa aia 1DsMk3, pentru ca daca nu urmezi cursul acesta, apar minuni de genul 1D MK3+tamron 8-500 f/6.7.