Thread: Bloguri
View Single Post
Old 23-03-2008, 15:46   #1177 (permalink)
stefanap
Banned

Voi va pierdeti timpul cu bloguri ? Inteleg un blog tehnic, amuzant, politic dar toate sunt plictisitoare. Daca esti in domeniul IT si ai un blog nu traiesti din banii de pe blog iar despre blogurile pentru blogari si cocalari gen zoso.ro ce sa mai spunem. Mi-am permis sa mai ma uit odata pe acest blog si mi-am dat seama ca-mi insulta inteligenta.

Review-uri la filme alcatuite din doua cuvinte, sfaturi pentru blogeri, intr-un cuvant un amalgalm de informatie nefolositoare gen click, can-can, libertatea care firesc au un succes enorm de cand internetul din .ro a devenit apanajul clasei gospodarilor si a cocalarilor de la stat si privat.

Este ca un matinal care se adresea soldatilor, menajerelor si cameristelor din perioada interbelica.

Sper sa nu se supere nimeni dar cand am vazut blogul azi am spus fara sa vreau : Multi dar prosti, prosti dar multi.

Chiar ar merita un topic : Internetul in .ro ( 1992-2000 vs 2001-2008). Aparitia internautilor cocalari si partea a doua : nu conteaza continutul, daca este web 2.0, 2.1, 3.0 este extraordinar.

Azi m-am mai uitat pe un blog ( crezand ca este mai bun, oamenii care participa au o educatie diferita) si am ramas uimita. Greseli gramaticale la fiecare fraza, cratima disparuta, sentimentele de frustrare exprimate intr-un mod demn de o cauza mai buna. ( blog.tmctv.ro )

Totusi raman blog-uri ca gigel.org, spinei, chiar vis urat sau cum s-o numi care mai scot blogurile romanesti din targetul pentru cocalari pe care-l merita.

Last edited by stefanap; 23-03-2008 at 15:57..

stefanap is offline    Reply With Quote