Thread: Bloguri
View Single Post
Old 23-03-2008, 16:26   #1179 (permalink)
stefanap
Banned

Sa-l apreciez ? L-am "injurat" de cand am scris primul post pe CG.

Intr-adevar apreciez blogurile despre excursii , ponturi, IT ( spinei), chiar si filatelie.

Dar blog-urile pe care le citesc sunt scrise de rmani plecati din .ro, ( cele despre internet, ad, preluari, brat, in care blogger-ul scie 2 cuvinte si da un link pe youtube mi se par oribile ca nu ma intereseaza odata si sunt de prost gust). Ori stii sa scrii mai mult de o fraza ( chiar daca este saptamanal ca spinei ) sau te adresezi masei de cocalari din .ro care se uita la recenzia unui film facuta in doua cuvinte, 5 link-uri de pe youtube , web 2.0, etc)

La un blog ma intereseaza informatia din domeniul meu de activitate sau capacitatea blogerrului de a scrie bine. ( nu conteaza despre ce: sateliti, prostituate, excursii, preturi).

Este ca si cum as citi un blog despre bursa cand informatia in timp real ( minut) este cel mai important lucru.

O concluzie : prefer sa citesc un blog despre o excursie in Tirol decat recenzia filmului The Water House. Prefer parerea forumistilor de pe CG despre acest film decat doua cuvinte si un copy/paste care depaseste multe bloguri si care este mai pertinenta si mai elaborata decat un blog generalist.

Si mai este un lucru important:

1. http://stefantalpalaru.wordpress.com/
2. zoso.ro

Cititi doar prima pagina si o sa vedeti diferenta. ( ambele fiind bloguri generaliste)
Acum o sa ma duc pe blogul lui jigodie. Sper sa-mi ofere motive sa-l desfintez.

Am tastatura Dvorak sau cum s-o numi si imi cer scuze pentru " in loc de @ sau ce mai apare pe acolo.

stefanap is offline    Reply With Quote