| domnu...nu cred ca esti in masura sa masori galagia pe care o fac
Nu folosesc altceva inafara de 50 1.4 si in 10-15% din cazuri 28-70-ul.
Cat ceea ce priveste calificativele pe care le dai tu la aparatura ele sunt total subiective(dupa cum am aratat si in postul #386) si deci irelevante.
Pe mine nu ma limiteaza foarte mult 350-ul. Bineinteles ca as vrea mai putin zgomot la ISO mare, dar e cam singurul lucru care ma nemultumeste la acest aparat. Zi-mi tu ce poza poti face cu 5D (de exemplu) dar nu cu 350D(exceptand rezolutia bineinteles, si tinand cont de factorul de crop). Sau zi-mi ce cadru poti trage cu 50 1.2 dar nu cu 50 1.4..
Repet...trebuie sa ai nivel de aparatura performanta ca sa simti diferenta pe care o fac cei 10% pe care ti-o aduce aparatura, si eu acel nivel nu il am... Ca sa fiu sincer cred ca cerintele unui aparat perfect pt mine in plus fata de ce are 350D-ul sunt ISO 3200 curat, (acum trag cu ISO 1600 murdar) AF o idee mai bun, si intr-o infima masura (1%) weather sealing si ceva fps-uri in plus. Pentru mine in proportie de 99% 5D ar fi aparatul ideal.Pana cand am a il cumpar, ma decurc de minunte cu amaratul echipament din dotare.
__________________ Copilul intinde din leagan mainile dupa luna. In clipa cand simte ca luna i se refuza, el o vede frumoasa. Adineauri ea lucea doar. Caut Nokia 6300 furat. imei 354835023184352 |