se ajunge prea departe cu cearta aici si sper sa va opriti pana nu intervine un admin. Ideea nu e sa ne spargem in setupuri si in abilitati sau sa ne aruncam cu noroi in fatza pentru ca nu avem cine shtie ce scule... dar e cumva de bun simtz sa cadem de acord ce-i un setup "bun".
am tot respectul pt cine poate face un eveniment cu un 350D si un 50 mm (80 mm echivalent FF)... jos palaria... pe langa teama ca ceva se poate intampla si fara backup ai pus-o imperial... tre sa faci o gimnastica fantastica... sa nu mai zic ca tre sa stai in mijlocu' strazii cand tragi grup mare la biserica pe scari... si eventual sa muti stalpul care-ti taie calea

nevertheless, daca shtii ce faci, poti scoate ceva bun (ISO, Shutter si Diafragma are orice SLR !!!)
dar sa nu radem de setupuri adevarate !!!
Azi am fost cu Adi la un shooting. Amandoi aveam 70-200 la 2.8 cu IS si cate un flash... el tragea cu un 1Ds MK3, eu cu un 40D. Da, cand faceam schimb si puneam ochiul pe mk3, ma simtzeam cumva mai "bine" (si aveam si alte focale... da), dar pana la urma rezultatele sunt similare daca te uiti pe ce a scos 40D-ul si MK3-ul... daca ambele cadre sunt micsorate la 6-8 MPixeli sa zicem si au fost facute din acelasi unghi, aceeasi lumina, aceleasi setari... pana mea, nu ai ce diferente sa ai

da, te simti mai bine cu mk3-ul in mana... e mai comod sa tragi acel cadru mult dorit... dar nu te impiedica ceva la 40D de ex. sau chiar la ceva mai jos de atat sa tragi acel cadru
PS: la nunta sunt variabile de care nu vb nimeni... spre ex. daca tragi JPEG ai nevoie de un control fin la WB. Ai nevoie de un focus rapid la dans seara (daca pui diafragma sub 5.6). Ai nevoie de viewfinder maricel si lentila luminoasa tinand cont ca lumina disponibila nu prea e... so hai sa fim atenti la "the big picture"... si sa nu mai postam doar pt ca "a mea e mai lunga" !!!