View Single Post
Old 24-03-2008, 00:59   #400 (permalink)
ghrt
Registered User

Ma simt putin offtopic, pentru mine fotografia e un hobby.
Cred ca ar trebuie sa discutati separat de calitatea tehnica a aparaturii si de calitatea artistica a pozelor (care poate fi perceputa chiar si daca ISO1600 are zgomot la greu sau P&S-ul s-a decurcat mai greu pe lumina slaba).
Evident ca sunt momente in care fara echipament adecvat nu poti sa fotografiezi si cred ca le stiti, dar chiar si in acest caz, o data trecut pragul acela in care iese totusi ceva inteligibil, mesajul tine de fotograf si nu de aparat.
Asadar, cred ca este gresita o controversa gen aparatura contra simt artistic deoarece sunt lucruri diferite, comparam mere cu pere.

Referitor la o discutie de mai sus, in ciuda ironiilor exprimate cred ca cineva cu 350D+50 1.4 poate sa scoata poze mai placute decat cine stie ce ........... si mai cred ca daca te duci la un asemenea eveniment, ar trebui sa ai un backup.

Oricum, sper sa observati ca, dpdv tehnic, se vorbeste de dSLRuri care ofera un camp de actiune foarte larg oricarui fotograf, chiar si daca sunt 300D sau mai stiu eu ce entry-level.

ghrt is offline    Reply With Quote