Quote:
Originally Posted by killemall Tavitzu,cum am zis mai sus,Sendit sunt rapizi si seriosi,tot cu vreo 2 zile inainte trimit.Cand am luat Uncharted au trimis cu 4 inainte.Iar de problemele care vad ca le aveti cu Shopto nici vorba,blocat bani etc.Dimineata inainte de a trimite jocul retrag banii,doar in momentul respectiv si nu blocheaza nimic.
Log1x...nu stiu unde ai vazut sub 18lire ca e 19.99.Avand in vedere ca transportul e vreo 3lire,fa socoteala.
Pe sendit e vreo 17 si cu transportul 1 lira si ceva iesi la 19 si ceva.
Precizez ca nu am actiuni la Sendit daca asta reiese  |
Este
17.93, si transportul e gratis, deci sorry dar te inseli amarnic.
Precizez si eu ca nu am vreun interes sa le fac reclama, dar sunt ff multumit de ei.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Tavitzu Multumesc pentru raspunsu rapid  , dar pe mine ma intereseaza cat de repede ajung(I'm a time whore), din cate tin eu minte 6 zile face sendit pana la tm, si shopto 4.Cred ca merg pe sendit daca m-ai am vreo problema.
Level240 are o problema aproape similara nu-i merg pre-orderurile dar merge in ziua lansari sa-l cumpere.
P.S am comandat de pe amandoau si cel mai serios a fost shopto pana nu de curand.
PP.S L0G1X pretu ii ok, dar cat de repede vin?
Si killemall vad niste preturi enorme pe sendit, 80 de euro cu tot cu transport la Viking: Battle Of Asgard shopto aduce la 60 cu transport...totusi ii o diferenta de 20 de eu. |
Minim 5 zile, maxim 7 daca sunt lenesi postasii