View Single Post
Old 27-03-2008, 14:27   #418
parintele
Registered User

parintele's Avatar

Quote:
Originally Posted by andyxpertul View Post
echipamentul e ultimul care conteaza... nu cred ca poti sa tzii mireasa in ploaie :P

really acum, am avut 2 nunti pe ploaie... la una au insistat mirii (ciudat) sa NU le fac poze dupa biserica... eu ii luam cu frumosul "amintiri, pozele care vor dainui in timp..." si ei "ne grabim, domne... lasa-ne cu pozele TALE !!!"

la alta a fost mai simplu, vreo 30 cadre trase la intrarea in biserica, avea o juma' de acoperish la intrare si a iesit ceva ceva, iar restul cadrelor la restaurant cand ajungi, eventual putin mai devreme decat invitatii...

Alternativ poti vb cu ei si cand sunt la restaurant si au juma de ora mai lejer cand mananca lumea si/sau danseaza, ii iei intr-un coltz sau intr-o camarutza "pe-acolo" si te joci

Daca nu comunici ok cu ei nu o sa ai nicio poza

parerea mea este ca in situatia asta e nevoie de alta strategie.
cand discuti cu ei contractul si le prezinti portofoliular cam trebui sa faceti un "breefing" , sa le spui ca astfel de cadre nu se pot obtine fara cooperarea lor, ca este in primul rand interesul lor sa planificati bine si aceste momente si ca inmasura posibilitatilor ar trebui sa colaboreze...

daca ai ce sa le arati si stii sa le explici ai sanse destul de bune sa poti lucra decent.

in caz contrar poti sa si refui jobul ca sa nu ai apoi discutii inutile...

altfel, daca cineva iti da un telefon, le dai o adresa de site, stabiliti o data si va vedeti in iua cu pricina direct la treaba poti avea tot felul de surprize...

parintele is offline    Reply With Quote