Quote:
Originally Posted by underworld Vezi PET .. e asa cum zici tu dar ai merge cu acei 5 prieteni macar odata pe saptamana daca nu in fiecare zii o ora sa jucati.. nu cred.. si gresesti pt ca sunt si in Timisoara si ar putea fii si mai frumoase..
PS; Forte in primul rand il are de mult,de cativa ani si a putut sa investeasca si sa il faca asa cum este acuma..
In 2008 in vremurile de azi asa cum e acuma chiar se merita sa fac o investitie de 30000 de mii de euro sa fac eu stiu cum clubul??
asa fi vrut sa bag console de la ps 2 pana pa x 360 ps 3 si asa mai departe scaune directorilale la toate statile si mult mai multe .. da s-ar merita daca ai stii ca vi acei 5 prieteni sau 3 de care zici tu zii de zii .. in grupuri si binenteles alti clienti pe langa.. m-as mai gandi!
sr'mna |
Or fi cluburi prin Timisoara dar nu sunt asa cum imi plac mie. Adica vreau sa aud de ceva club nou deschis, care are xxx calculatoare, bla bla bla, si bla bla bla nu doar clasicul ... calculator langa calculator si gata.
Eventual sa fie mai multe camere cu cate 5-8 PC-uri, si cand vine grupu, sa poata sa inchirieze toate calculatoarele, se inchide usa, asa pot aia sa si fumeze sau ce vor, pot sa si zbiere ca a luat unu headshot, etc.
underworld, de unde esti?