Quote:
Originally Posted by mobutu Leni, nu uita ca in primul rand producatorii consolelor si joacelor respective te desconsidera prin faptul ca nu-ti ofera serviciile de care s-a tot discutat.
Asa ca vrei nu vrei, banii tai ajung la producatorul care te desconsidera ca si consumator.
Nu te râcăie chestia asta? |
mda...ai dreptate si stiu asta...si ma enerveaza...insa atitudinea romanasilor nostri parca ma enerveaza mai tare...plus ca, sincer mi-ar fi greu sa renunt la console complet

da, ar fi solutia perfecta...insa foarte grea de realizat.plus ca situatia din partea producatorilor ar fi fost complet alta daca ne sustineau furnizorii din romania,si ar fi pus ei piciorul in prag...ptr daca noi aici adunam semnaturi si incercam ceva e o treaba, si daca toti furnizorii zic "stiti ce? cand o sa aiba clientii nostri servicile care le au si altii atunci o sa va furnizam consolele...pana atunci pauza". cred ca asta ar fi fost cea mai cu rezultat chestie...dar no...we're just not there yet.si atunci sa simta scumpii furnizori pe buzunarul lor supararea si nemultumirea clientilor, si poate o dau si ei mai departe...intelegeti? asta e logica gandirii mele