Mda... am intrat si eu in hora, dar sunt putin dezamagit ca nu pot beneficia de tot potentialul PC-ului meu. Am vrut de prima data sa instalez varianta GPU, dar am constatat contrariat ca acceleratorul meu grafic (GeForce 8800) este "prea slab"?!?. Deci un Radeon X1600 este mai tare?!? pai aparent da, ca ruleaza aceasta varianta a aplicatiei fara probleme (in contrast cu placa mea video)... Pe urma am zis hai sa instalez varianta SMP, dar am constatat ca este un beta care nu suporta prea bine un CPU cu 2 nuclee ("We strongly suggest people run this client on 4-core boxes"...). Pana la urma am intalat varianta standard pentru Vista, care foloseste doar jumatate din potentialul procesorului meu (Core Duo@3,66GHz). Ei banuiesc ca si asta e ceva, comparativ cu nimic, dar intre codari video si jocuri nu prea o sa faca mare lucru... Poate ca in curand vor rezolva sa apara variante mai performante si pentru hardul meu (banuiesc ca suntem o gramada cu comfiguratii similare). Majoritaea celor cu procesoare SMP au doar 2 nuclee, iar cei ce detin GPU NVIDIA mai performante sunt si ei in numar mare; deci ar trebui sa se gandeasca/rasgandeasca cei de la Stanford.
Oricum, este pentru o cauza buna, deci merita!!!