View Single Post
Old 30-03-2008, 02:40   #1 (permalink)
AIWA
Administrator

AIWA's Avatar

INCHIRIEZ pentru TIMISOARA o garsoniera sau un apartament

In primul rind trebuie sa spun ca este destul de urgenta treaba, deja as putea spune ca e vorba de maxim 20 de zile!
In al doilea rind chestia pentru care va cer ajutorul este pentru un foarte bun prieten ce este nevoit sa se mute cu serviciul in Timisoara!

Intrucat nu cunoaste care sint chiriile (doar ca sint exagerat de mari chiar peste Bucuresti in anumite locatii ) deschid aici acest topic in sperantza ca o sa pot afla si care este de fapt adevarul privind chiriile si zonele scumpe sau cele mai normale cat si cele de evitat!

Normal ma bazez in primul rind pe ajutorul celor din zona, localnici, fosti studenti, actuali studenti etc. Orice informatie e binevenita asa ca va astept posturile!

In final va marturisesc ca as fi fericit sa pot sa-l ajut sa gaseasca o locuintza decenta de inchiriat undeva in zona unde si-a gasit de munca! Si anume (acum nu stiu daca am retinut eu bine) daca se poate in zona numita "casa austria" ?? sau pe linga un spital numit "universitar" sau "spitalu mare"

E un baiat superserios chiar prea serios uneori si mi-a fost de multe ori alaturi cind nu eram eu in "apele mele teritoriale"
O sa-mi fie dor ca va fi in capatul alalalt al tarii insa daca lui ii va fi bine eu voi fi fericit!

Multumesc anticipat tuturor celor ce vor da o mana de ajutor si....astept un semn din partea voastra cat mai repede!
(Asta ca sa nu se interpreteze!)

AIWA is offline    Reply With Quote