Deci...am cumparat jocul original, care vine impreuna cu o foicica pe care se gaseste codul de Red Alert 3 beta. Surprizaaaa....chit ca e 1 aprilie, codul nu poate fi introdus in aplicatia EA

M-am uitat la ei pe forum, se pare ca sunt niste probleme de baza de date, eu nefiind singurul "pacalit". Se va rezolva..poate. In al doilea rind: filmele sunt cam aiurea si ocupa imens de mult spatiu, termin campania si le sterg, sunt inutile. Despre cum joaca actorii nu spun nimic

Cele 6 factiuni noi introduse sunt, dupa parerea mea, foarte dezechilibrate, NOD-ul a devenit prea puternic, GDI Steel Talons abia isi misca Titanii care sunt si extrem de vulnerabili. Practic, imi lipsesc tancurile Predator. Despre Wolverine nimic de bine, arata ca niste jucarii de carton chinezesti, care abia stau pe doua picioruse. Pina acum, din ce am vazut, Scrin Reaper e foarte puternica. Pe total: jocul nu merita banii, costa la fel ca originalul desi este un expansion. I s-a facut prea multa reclama prin nenumaratele Battlecast-uri etc. pe care le-am vizionat saptaminal pe site-ul oficial. Daca si Red Alert 3 va fi tot asa, renunt la aceasta serie C&C care mi-a fost atit de draga cu ani in urma....