View Single Post
Old 02-04-2008, 11:40   #9 (permalink)
F--14
Registered User

F--14's Avatar

Quote:
tocmai, placile creative sunt foarte bune. si cele din seria Audigy sunt chiar foarte bune. problema o reprezinta driverele si softul. mai bine zis, lipsa lor, in special pe vista.
Tu glumesti. Ce dracu e foarte bun la ele, ca mereu au costat un purcoi de bani cind au aparut si intotdeauna au avut nistre drivere... Malware pe fata. Imi instalau 10 DLL-uri de 5 MB si apoi 200 MB de programe nedorite. Toate cacaturile lor de playere, de n-am atins unul in viata mea.

Ca sa nu mai vorbim de componentele folosite... Tu ai auzit vreodata un Audigy in paralel cu o alta placa de top a momentului ? Intotdeauna iti luai teapa cu placile lu Creative... Drivere proaste, resampling inutil de la 48 KHz... Toate astea pentru un amarit de EAX pe care eu l-am considerat mereu o mare teapa.

Am pus de curind un Ubuntu pe vechiul meu PC, pe care aveam un X-fi Music. M-am dus pe site la Creative, surprise: doar drivere de Linux 64, si alea beta. Asa ca am stat cu "beep, beep". Sa-i "beep" io pe ei.

Acum, cu Vista si cu accesul interzis la kernel, e momentul sa moara dracu' EAX-ul si sa ne lase si Creative... Go dupa 3dfx, ca nu va plinge nimeni. Creative e un dinozaur care tine cu ultimii colti de viata...

F--14 is offline    Reply With Quote