Mi se pare si asta o rasoleala , totusi fata de primul si winter assault. Seria warhammer mi se pare in plina degradare.
Jocul original , Warhammer 40k Dawn of war respecta povestea din cartile Dawn of war. In concluzie are un storyline superb . De cand cu Dark crusade , jocul nu mai are storyline . Bataliile fiind niste skirmishuri urate cu calculatorul . Producatorii , in dorinta de a scapa de ideea de joc scriptat la sange , au omorat story-ul .
Soulstorm are filmul de inceput total stupid , in care naratorul imi spune cum s-a ajuns ca fiecare factiune sa ajunga pe una din cele 4 planete introducand fiecare fraza cu Probabily , maybe etc.
Ca strategie e inca bun , partea cu cuceritul teritoriilor/planetelor aduce la un nou nivel de gandire . Dar cand te muti pe alta planeta , sau cuceresti un teritoriu , factiunea care ocupa teritoriul respectiv ar trebui sa poate cere reinforcements de la provinciile alaturate. Ar fi fost frumos si un sistem de politica . Nu intlg de ce trebuia ca imperialistii sa se lupte intre ei , doar au acelasi Imparat

. Nu-mi mai place ca iti dispar constructiile de pe provincea ocupata atunci cand ti-o ataca cineva , e adevarat e mai balansat jocul asa , dar total stupid
Concluzie : Un joc mediocru cu o grafica imbatranita , dar care ink te poate satisface daca n-ai ce face mai bun