Eu am inceput gamingul pe console...ca multi altii pe un terminator din ala pe la 4 ani. Avea vara-miu si ne jucam la dublu o gramada jocuri(avea vreo 10-15 casete). Imi amintesc ca jucam jocul ala cu tankuri(imi scapa numele)...Mario,fotbal,F1,si multe altele pe care mi le amintesc cum aratau dar nu le stiu numele,avea si cateva casete din alea 999999 in 1 in care defapt erau maxim 20 jocuri doar ca se repetau in prostie.
Pana in clasa a 1-a m-am jucat pe terminator de-ala...(adica pana in 2001).Apoi acelasi var si-a luat un pentium 2(cred) si eram fascinat eu la 8 ani! ma jucam non-stop..Fifa 98,Mortal Combat(la dublu),Dave,Doom 1&2,Starcraft,Abe`s Exodus(parca se numea),MDK,Jazz Jackrabit. In acelasi timp tot in cls a 1-a ma jucam si la alt prieten..avea un monitor f mic(ceva de gen 600x400),dar ne jucam age of empires..si inca cateva.Acelui prieten(my best friend actually) ii placea mai mult sa se joace pe terminator decat pe pc

si ne jucam impreuna in paralel si pe terminator si pe pc.
In clasa a 2-a am primit si eu un pc de ziua mea...si eram extrem de happy

asta a fost una dintre cele mai frumoase parti ale copilariei mele(este de fapt).Ma jucam Duke Nukem 3D,Dave,NFS 2,3,5 ,Wolfenstein 3D...etc aveam vreo 5 dischete cu multe joculete.

. Aproape 2 ani am avut pII-u asta apoi a cumparat taica-miu un Pentium4 adica prin cls a 3-a..si era un pc bun atunci,a dat 1200$ pe el..256 Ram,128MbRam pe placa video (GF 5200FX) si oricum...destul de invechit acum(tot pe asta il am) si oricum am inceput sa ma joc si eu jocuri mai frumoase(asa credeam atunci)..gen Gta3,Gta vice city,Nfs 6:hot Pursuit...etc ce era prin 2003

PC-u asta inca mai duce vad...de inca pot sa ma joc(normal nu Crysis sau alte prostii care sunt facute doar pe grafica).Asa..ca m-am indepartat de la subiect..din cls a 3-a m-am jucat pe PC vreo 2-3 ani pana am vazut la un coleg de la scoala ca se juca pe un GBC si i l-am cerut si eu cateva zile sa vad cum e...mi l-a dat impreuna cu jocurile sale(Pokemon Blue/Red/Silver,Zelda:Link`s Awakening DX,Meteorit si inca vreo cateva casete) Si de atunci am devenit Pokemaniac!!(ma uitam la desene nu ratam niciun episod) Am jucat la pokemonurile alea mai multe de 200-300 de ore in total

..le-am terminat de N ori si i-am dat GBC-ul inapoi abea dupa ce mi-am cumparat eu GBA Sp(adica dupa 2 ani

) )..I vara lui 2005 mi-am luat GBA SP si de atunci am mai terminat de cateva ori casetele pokemon(chiar acum joc versiuna verde pt GBA a 3-a oara).Apoi in iarna lui 2005 am primit de craciun un PS2..dar nu prea l-am bagat in seama...ma jucam mai mult pe PC...Pe GBA ma jucam mereu..si imi placea dar nu ma simteam atras chiar atat ca acum. Am inceput sa indragesc consolele anul asta pe la inceput...apoi am dat de forum si vazand atatea pareri bune despre console mi-a crescut bucuria...

.De la inceputul anului mi-am procurat GBC/GBA Micro/N64/PS1+ cateva jocuri pentru Ps2 si sper sa mai iau si alte console,momentan incerc sa fac rost de mai multe casete pentru gameboy

. Acum la 14 ani ma joc si eu ce mai pot...in special pe Gameboy care este my favourite console all times....De ziua mea voi primi un PSP dar parintii nu vor sa mi-l ia chiar de ziua mea...cica n-o sa mai invat pentru examen..dar la vara

cu siguranta am ce face. Cam asta ar fi....