View Single Post
Old 06-04-2008, 03:54   #16830 (permalink)
Xiboy
-=senior sayan=-

Xiboy's Avatar

REC 9/10 meritat. Nu numai ca dupa jumatatea filmului m-am ca**t pe mine de frica, insa nu mai vroiam sa ma uit la restul filmului. Am realizat ca isi merita nota aceasta si din cauza faptului ca am avut probleme tehnice cu playerul si a trebuit sa intrerup de cateva ori filmul, cateodata chiar in mijlocul actiunii, insa in pofida acestor dificultati, efectul filmului a fost acelasi. Am vazut mai devreme notele mari acordate si m-am gandit sa gasaesc si eu un film de groaza care sa ma sperie, ei bine am reusit. PArerea mea e ca a depasit the ring cu usurinta, cel putin pentru mine.

Ca o mica comparatie cu Cloverfield: parerea mea e ca s-au ajutat mult mai bine de modul de filmare, si efectul a fost mai intens aici. In acelasi timp, mi s-a parut si mult mai realist decat Cloverfield. Am apreciat si interviurile care dupa parerea mea nu au fost menite sa te atasezi de personaje, ci au fost menite sa te relaxeze, sa incetineasca actiunea, pentru ca efectul sa fie mai intens ulterior, tu fiind nepregatit.

Alte cateva lucruri pe care le-am apreciat sunt
.

Nu credeam ca o sa zic asta vreodata insa acesta este unul dintre putinele filme horror bune, pe care as vrea sa-l mai revad.

Xiboy is offline    Reply With Quote