|
Ma gandesc sa imi cumpar si eu un PS3, versiunea de 40 GB (cea de 60 GB nu prea se mai gaseste).
Ceea ce ma intereseaza in special (datorita faptului ca momentan nu imi permit un TV HD), este modul in care se vad jocurile de PS3 pe un televizor SD mai vechi de tip CRT (sau cum se numeste), sau unul SLIM (Samsung de exemplu).
Este o diferenta de calitate foarte mare intre ceea ce se vede pe un TV vechi CRT si pe un TV HD, deoarece am vazut ca unii spuneau ca pe un TV mai vechi jocurile de PS3 se vad ca si cele de PS2?
Se merita sa iau un PS3 si sa ma joc pe un TV CRT mai vechi?
Pentru conexiune la net este nevoie de router, deoarece eu am internet prin conexiune de tip PPPOE si nu stiu daca la PS3 se poate seta username-ul si parola?
Si nu in ultimul rand ma intereseaza daca modelele actuale de PS3 de 40GB sunt ok?Ar mai fi alte diferente fata de cele de 60GB in afara de compatibilitatea cu jocurile PS2 (asta nu ma intereseaza deoarece am un PS2 model SCPH 77004 si joc pe el jocurile pentru PS2), porturile USB mai putine (2 in loc de 4) si lipsa cititorului de carduri?
Astept raspunsurile voastre, cel mai tare interesandu-ma daca e diferenta mare intre ce se vede pe TV CRT si ce se vede pe TV HD.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Last edited by Ionutz83; 07-04-2008 at 01:03..
|