View Single Post
Old 07-04-2008, 23:58   #102
ghrt
Registered User

Quote:
Originally Posted by andymandy View Post
in fine, nu ma intereseaza de cumparat deocamdata. vreau sa vad cat de mare e diferenta intre o poza facuta cu unul din asta din seria a, si un eos. in aceleasi conditii si facute de mine pozele.
Facute de mine intre A420 si 350D cu obiectivul de kit pot sa iti spun ca se simte. Adica atunci cand incepi sa te uiti la cele cu 350D-ul nu sesizezi, zici doar ca "hmmm nu e cine stie ce, astea pe soare sunt identice". Cand treci insa inapoi la cele cu compacta vezi zgomot in poza si la soare cat cuprinde si ISO minim, culori sterse, contrast varza. Iar cand am luat din nou compactul si am vrut sa fac o poza, m-am mirat in ordine de: cat de usor este; cat de oribil este lag-ul live view-ului fata de viewfinder; cum naiba sa fotografiezi ceva cu lag-ul ala la declansator.

Iar cand pui un 50 luminos in interior, unde in mod normal nu aveai decat niste purici pe compacta, zici wow! si asta e. converted 100%.

LE: Comparatia nu e intre Logan si Porsche, ci intre bicicleta/trotineta si o masina oarecare.

Last edited by ghrt; 07-04-2008 at 23:59. Reason: adaugare

ghrt is offline    Reply With Quote