Quote:
Originally Posted by raz emi: Stii tu vorbesti ca soferul ala care da lectii altora dar de fapt nu a condus in viata lui nici o masina.... Pana nu ai copii nu ai de unde sa stii ce bucurii iti aduc (sau avantaje cum iti place tie sa le zici). Degeaba iti explic cum e sa-l vezi mergand sau cand zice "tata" prima data, nu ai cum sa intelegi, iar mai tarziu cand creste sa jucati un tenis impreuna sau sa mergeti la o partida de pescuit. |
Cum sa spun ca sa întelegi si tu, tot ce ai zis tu acolo nu ma intereseaza.
M-am exprimat destul de clar ? Nu ma intereseaza. Nu ma intereseaza maarea bucurie pe care o ratez, marea descoperire a nustiucaror sentimente si senzatii. N u m a i n t e r e s e a z a.
Quote:
Originally Posted by raz Astea tu nu o sa le traiesti niciodata, si mi-e mila de tine, sincer, pot sa fie mai satisfacatoare emotional decat toate gagicile tale la un loc. |
Ia-te de mânutza cu
GunX ca si lui îi e mila de mine. Deja ma simt aiurea, duc o viata destul de lipsita de griji dar lumea moare de mila mea. Ce o fi apucat-o ?
Quote:
Originally Posted by raz Astea-s bullshituri, poate tu o sa-ti trimiti parintii la azil cu un shut in cur, altii nu cred ca ar face asta. |
Cu siguranta. Copiii tai vor fi niste sclipiri ale iubirii. Nu ca societatea occidentala care a împânzit teritoriile cu azile de batrâni si trimiterea la pachet acolo e doar un fenomen social normal.
Quote:
Originally Posted by raz Pai cum sta treaba EMI de ce te-ai casatorit daca pentru tine familia e 0 ? Sotia aia nu e si ea o povara ? |
In curând ajungi sa ma întrebi de când nu m-am lai dus cu lumânarea pe la mormintele bunicilor, stra-bunicilor si stra-stra-bunicilor. Tin sa îti semnalez ca aici vorbim de utilitatea copiilor. Daca doresti sa discuti despre utilitatea nevestei, poti deschide un nou topic, si chiar poate fi interesant.
Eu unul, asa am socotit lucrurile, încât mi s-a parut utila o nevasta. In acelasi timp nu mi se par utili copiii. Fiecare dupa cum îi tuna. De exemplu sunt unii care nu vad utilitatea casatoriei, sa a unei femei 'principale' în viata. Fiecare cu standardele lui. De-aia e asa frumoasa viata, din cauza diversitatii.
Quote:
|
Originally Posted by GunX esti un mic angajat care toata ziua nu mai stie unde sa fuga de munca |
Da, sunt, e vreo problema ?
M-am legat eu de soarta ta profesionala, sa ti-o ridiculizez, doar pentru ca ai Sk ... scuze dar nu pot pronunta în public chestia asta ...
Quote:
|
Originally Posted by GunX (ca n-ai reusit inca sa aflii cum sa castigi bani stand degeaba si punandu-i pe altii la treaba) |
De aflat am aflat, dar mai e ceva pâna la aplicare. Vezi mai jos.
Quote:
|
Originally Posted by GunX stai cu chirie |
Sunt ratangiu la banca. Insa cum promoveaza WAFul voi investi în chestii defiscalizante, una din ele fiind cumpararea de imobile pt dat în chirie (+ subventii de la stat).
Quote:
|
Originally Posted by GunX conduci o masina frantuzeasca ca sunt cele mai ieftine |
Si asta o zice un ex-Loganist ...
Eu în locul tau mi-as schimba nick-ul, serios.
Quote:
|
Originally Posted by GunX predai lectii de viata altora la capitole la care tu esti corigent (ce stii tu despre copii) |
Cred ca e de la spritzul de vineri. Ce lectii despre copii visezi, când eu din start am scris negru pe alb ca NU MA INTERESEAZA ?
Cum sa spun, daca vreau sa vad cum sunt copiii, am unde. Asa ca lasati-o mai moale cu marele secret pe care numai voi îl stapâniti. Mai bine vedeti-va de contul bancar hackuit de câteva kile de om.
Quote:
|
Originally Posted by GunX refuzi sa crezi ca ai toate sansele la o viata in continuare la fel de lowcost si lowjoy, dar crezi ca o sa-ti permiti zbenguiala si fericire la batranete |
Iar tu refuzi sa vezi în ce viata lowcost te bagi singur singurel, dar crezi ca la batrânete se va petrece marele scenariu academic cu copiii care te vor tine de mâna pe patul de m.
Quote:
|
Originally Posted by GunX dpdv al meu copii nu merita facuti din cauza ca e pacat din egosimul personal (bucuria de a fii parinte) sa nu te gandesti ca sacrifici si chinui viata chiar a copilului tau. tu nu ai face un copil din egoism |
Bucuria de a f
i parinte. O chestie care ma lasa rece.
Si da, nu e prima data când scriu pe forum ca Religia mea e Egoismul.
De ce mi-as complica viata când pot sa nu mi-o complic ? E asaaa de simplu.