Thread: Despre copii
View Single Post
Old 12-04-2008, 15:38   #64 (permalink)
raz

raz's Avatar

1.EMI: sotia ta vrea copii sau nu ? Fii sincer acuma. Daca da, la ce varsta vrea ? Dupa o anumita varsta exista riscuri crescute de probleme, cred ca stiti si voi asta.

2. Legat de copii si chelutieli ca s-a discutat pe aici. Nu e asa neagra treaba fiti seriosi. Da, se simte, un pampers, lapte, jucarii, haine, carucior, gradinita costa , dar in nici un caz nu te ruineaza...mai ales daca ai bani de LCD de 1 metru fii sigur ca o sa ai si bani de copil. Tu fiind in franta ai avea ajutor (bani) de la stat destul de substantial din cate stiu - reversul medaliei e ca in afara se da concediul de maternitate foarte mic (3-3 luni in loc de 2 ani la noi), asa ca o sa trebuiasca sa lasi copilul pe mana altcuiva (cresa sau ingrjitor nu stiu cum aveti voi acolo, cam aiurea parerea mea).

3.Legat de probleme si satisfactii. Da e mai greu, cel putin la inceput cat e mic, nopti pierdute, plansete, maraieli, mancare aruncata, jucarii peste tot si asa mai departe. Dar uiti de astea cand il vezi vioi si ca vrea sa se joace cu tine, sau vine sa-i pui desene si iti poveste pe urma ce a inteles el din Cartea junglei. Nu stiu, e greu de descris, eu inainte nu suportam copii mici deloc (da chiar deloc), dar cu asta al meu chiar imi face placere sa stau si sa ma joc, sa ii fac avionul sau sa-i inventez o poveste si sa-l vad razand sau tropaind prin casa. Abia astept sa mai creasca sa jucam impreuna un joc pe xbox, sau sa-l scot la un tenis.

raz is offline    Reply With Quote