Quote:
Originally Posted by raz Stati putin, acuma mi-am amintit EMI e casatorit, si asculta de femeie (waf, plasma, alea alea cine a urmarit discutiile pe threadul de plasma/lcd  ). Pai cum sta treaba EMI de ce te-ai casatorit daca pentru tine familia e 0 ? Sotia aia nu e si ea o povara ? |
Eu unul vreau sa am copil, dar fara sotie long-term (multumita atitudinii generale tembele, e cam imposibil cazul asta din pacate, nu mi-ar da niciun judecator copilul, chiar daca ar fi spre binele plodului). Alaptatul ar fi o problema, dar, all'n'all, sculatul la 3 sa-l plimb in brate ca sa adoarma, banii bagati in fundul lui, nervii facuti, metadona bagata ca sa-l scap de heroina (just kidding), dezamagirile prea mari in raport cu alinarea pe care ti-o aduce, in general, un copil, n-ar fi o problema comparat cu bombardamentul psihic la care te supune o femeie, fie ea si una "ca la carte", pe care o iubesti.
E drept, si fetitele cresc, dar macar pana la 12 ani, cand incep sa le otraveasca estrogenii, ar fi o fiinta umana suportabila