Quote:
Originally Posted by H2H Daisy, explica-i si lui raz ca are idei marete cu fiu-sau
Si mai ai de asteptat pana termina o facultate, pt ca voi o sa bagati bani acolo si nu prea cred ca e usor financiar. Deci mai degraba un deceniu  |
what ? doar nu am zis ca o sa ii tin lipiti non stop de mine.... Am zis ca unele activitati merg facute foarte bine in "familie", un tenis, un fotbal la iarba verde, o excursie pe munte. Sau voi imi spuneti ca tu cu sotia ta mergeti intr-o masina si fata fuge in alta masina/bicicleta si fiecare cu ale lui ? Chiar azi am stat vreo 3 ore cu el si ne-am jucat cu lego (la varsta mea pe timpul lui ceasca nu am prins eu asa ceva asa ca mai recuperez

) dar tot azi am fost si eu cu sotia (fara copil) la ziua unui prieten. Deci se poate. La fel cand am fost mic, tatal meu mergea mereu cu mine pe munte si ma invata sa schiez, tin minte si acuma termosul cu ceai cald care il beam dupa o coborare
Referitor la "cana cu apa" care a zis-o cineva, cred ca o luati mult prea mot-a-mot... E o metafora in sensul ca la batranate e altceva stiind ca ai niste copii, niste nepoti si asa mai departe, care da, poate o sa te ajute nu neaparat material ca vad ca numai la asta va umbla mintile. Ma uit la ai mei, oameni la aproape 60 de ani cat li s-a schimbat viata (in bine) de cand au nepoti.