Thread: Despre copii
View Single Post
Old 12-04-2008, 23:33   #103 (permalink)
Sir Christian
Registered User

Quote:
Originally Posted by H2H View Post
Daisy, explica-i si lui raz ca are idei marete cu fiu-sau
ce rau esti.
uite, eu am 19 ani, am trecut prin minunata perioada adolescentina si nu, dracu nu e atat de negru precum spui tu. Da, exista conflict intre generatii, da, cateodata au niste ganduri/idei de ma doare capul.

Dar asta nu inseamna ca nu-s ai mei si ca nu-i iubesc, si nu, nu numai atunci cand imi dau bani de buzunar. Sau ca ca pana acum 3-4 ani, cand inca mai mergeam la mare cu ai mei -- de 3-4 ani nu ca mi-e rusine, dar s-a nimerit ca in perioda aia sa am mai o competitie, mai o excursie planificata de muuuuult timp, etc -- nu jucam table la greu cu tata, sau nu mai bateam mingia din cand in cand pe plaja cu alte rude. Chiar si acum, vorbesc cu al meu tata destul de des despre diverse, de la politica pana la masini, etc.

part 2: de la 13 ani m-am trezit si cu little baby brother(don't ask), deci stiu cum e si cand e puradelul mai mic. la fel, la inceput schimbat scutece(am mai schimbat pana si eu ), bagat dopuri in prize, nopti nedormite ca plange, da, toate acestea se intampla. Dar si sa-l vezi cand paseste prima oara, sa-l vezi cat de bucuros e cand bati mingia cu el la tara, sa-l vezi cum vine de la gradinita bucuros sa-ti arate ce a desenat, sau pur si simplu sa-l vezi cum creste... :P

Sir Christian is offline    Reply With Quote