Thread: Despre copii
View Single Post
Old 13-04-2008, 23:57   #111 (permalink)
GunX
Registered User

Las-o dude jos ca nu ti-o cumpara nimeni, canta la alta masa, nu e vorba de nici un yahu (acolo am facut misto amandoi si tu te bateai cu caramida in piept la greu, te-ai gandit tu cum sa scapi dar nu tine, nu sta in picioare) asta a fost acum o groaza de timp.

Pe topicul asta m-am facut ca ma laud ironic cu casa si masina cateva posturi mai sus imitandu-l pe EMI (lui ii era adresata cioaca, ca reply la exLoganist, bla bla), bebe a venit si a pus ea botu in locul lui, m-a atacat in public, mi-a zis in privat ca e lame sa te lauzi, eu i-am zis ca n-a inteles, sa se duca mai bine sa se culce si game over. Stau dupa aia ma gandesc poate are fata dreptate e cam lame, hai sa sterg. Editez. 24h mai tarziu vii TU, cobori pe o raza si te iei de mine. Ma lashi?

N-aveai NICI o treaba, nu aveai de unde sa stii povestea, cand te-ai trezit tu era expirata faza demult. Dar nu, de ce sa nu scormonesti tu un pic in gunoi, daca n-ai apucat sa gusti.
Nu-ti dai seama ce ridicol esti, sa te puna fata sa speli rufe pe forum? Ii aduci si papuci prin casa in dinti?

Deci du-te la fata sa-ti dea cheia de la cutia in care iti tine nucile, ca problema ta cu scula nu e de ordin medical. Si lasa viata in tarile nordice, ca d-abia astept sa ma intorc, iarta-ti macar unghiile de la picioare.

Last edited by GunX; 14-04-2008 at 00:18..

GunX is offline    Reply With Quote