|
Pt. mine cele 3 ore de tech testing au fost cum ma asteptam,lag la greu,deconectari de la server la greu,restartari de servere vreo 3 in 3 ore,logare grea la server si incarcare lenta a jocului,ce mai din 3 ore daca am jucat 40 minute.
Asa ca prea mare lucru n-am vazut,grafica e buna,pe sistemu meu cu totul pe high fara aa si af aveam vreo 25-30 fps.
Sistemu de combat nu te da pe spate de revolutionar ce e ,dar totusi te tine cu degetele pe taste sa faci combourile ,oricum avind in vedere ca am ajuns doar lvl 5 aveam 2 combouri,da oricum e o schimbare fatza de stilu clasic cu cooldown,in care stai linistit si apesi butonu cind s-a reincarcat stilu.
Mi-a placut ca dialogurile cu personajele importante se fac ca intr-un rpg normal poti pune intrebari suplimentare,personajele au dialoguri vorbite.
Cam asta e tot ce pot spune dupa 40 minute de joc,sper la un general beta sau un open beta ceva sa-mi dau seama daca e ceva de capu lui,daca nu astept sa apara,oricum precomanda nu fac,bazat pe ce am vazut so far.
|