garantie mai am la laptop..dar e in italia ar fi prea mult pana s/ar rezolva tot plus ca o parte de vina am avuto eu pt ca am scapat niste apa pe masa si a ajuns la hdd se vede cum s/au oxidat unele contacte..

el in timp ce este laptopul deschis se incalzeste..dar cam atat poate se poate repara dar nush...
LE Nu cred ca a ajuns apa pe placa de baza sa fi patit ceva sata/ul pt ca are protectie plastic lipit pe deasupra si m/am uitat indeajuns de bine ..in schimb hdd/ul se vedea clar unde a fost ajuns apa.
Ma scuzati ca scriu in acest fel dar tastatura e in standard US si nu o pot baga pe italiana...nush ce are ca nu vrea sa se schimbe...sper sa nu fi patit nimic placa video pt ca nu apare in linux la restricted drivers..dar asta poate tocmai pt faptul ca il rulez ca live usb...si totusi daca nu mergea nu mai afisa nimic pe ecran

,oricum stie cineva pt ubuntu un program de vazut componentele pc/ului...god give me luck
LE Gata am gasit un hardware info tool pt ubuntu...vad ca placa video o vede deci nu are nimic...mam speriat ca are si ea ceva..desi nu prea avea cum sa intre apa pt ca ventilatorul sufla aer afara si nu avea cum sa intre la placa sau procesor