View Single Post
Old 14-04-2008, 14:21   #6502 (permalink)
Andi
Registered User

phat_sua, ai scris negru pe alb mai sus că nu merită să-ţi iei plasmă de 37 decât dacă o pui pe birou şi te uiţi de la 1 m la ea, n-o mai da la întors acum.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Stukov View Post
A fost o mica exagerare, dar in cazul in care o folosesti ca monitor in rezolutia maxima, atunci 1,5 m ar fi necesari sa poti vedea toate detaliile afisate inmod full HD.
Sunt total de acord, eu nici nu am spus altceva. Eu am o problema cu cei care au recomandat distanta de 1 m fata de plasma de 37.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
phat_sua, stai că acum văd ce ai scris de fapt: deci, după tine, dacă nu te ţin cojones să-ţi beleşti ochii de la 1 m într-un full hd de 37, nu merită să-ţi iei full HD. Asta-i poanta thread-ului.
Core 2 Duo E8400 with ZEROTherm BTF-90 on EVGA nForce 780i TriSLI - Black / Asus 8800GT / 2 x 2GB Patriot Extreme Performance - Black / Powered by OCZ600SXS StealthXstream Quad-Rail, 600W / Samsung Peripherals Zen Edition Black / Grundig Vision II 32" (Courtesy of Grundig Factory in Vienna) - Black / X-Fi Xtreme Audio PCIEx / Asus PW191A Black / Razer DeathAdder / Razer eXactMat / Fuck the rest

Last edited by Andi; 14-04-2008 at 14:26.. Reason: Automerged Doublepost

Andi is offline    Reply With Quote