|
Dap, pe scurt experienta Dolce:
Astept de PESTE 60 de zile instalarea serviciului dolce (solicitarea pt. serviciu facuta pe 20 februarie); telefoane peste telefoane la ei, 4 solicitari de urgentare, 3 plangeri pentru neseriozitate (se obliga pe site ca in terment de 30 de zile sa se faca instalarea) cu "amenintari" de reziliere inclusiv a postului telefonic fix in caz de intarziere. Rezultat: nici macar in c.r nu-i doare. Nu a sunat NIMENI macar o data sa dea vreo explicatie pentru intarzieri, am auzit cele mai variate si penibile scuze de la "robotii" din call center "nu s-au importat aparate de mai bine de o luna" , "sunt prea multe solicitari" , "e echipa in vacanta" , "a murit Pruteanu", "a fost eclipsa de luna in Brazilia" etc... Actiune: rezilierea cererii pentru acest serviciu si inclusiv a postului telefonic fix, actiune la care am avut o alta experienta cel putin la fel de neplacuta. Cu un sictir incredibil in voce mi s-a spus ca nu mi se poate da numar de inregistrare (!!!!????) pentru cererea de reziliere pt ca nu exista asa o procedura (!!!???) si ca oricum nu am avut vreo sesizare de urgentare/plangere facuta vreodata. Dupa ce i-am dat vacii (ca nu pot sa-i zic altfel) NUMERELE sesizarilor (am avut buna inspiratie de a le nota pe toate 7!!!) a facut pe proasta (dand vina pe soft) si a tacut inregistrand cererea urmand sa fiu contactat in 48 de ore pentru a stabili o intalnire cu un tehnician pt. rezilierea postului telefonic fix. Mai trebuie sa zic ca au trecut 3 zile si nu a sunat nici dracu?? Si da, am verificat de FIECARE data corectitudinea numarului la care urma sa fiu contactat. Nu mai vreau sa aud de nemernicii / jegurile astea in viata mea.
E penibil sa ajungem sa ne rugam de ei pentru a ne oferi un serviciu platit dar mai deranjanta este atitudinea absolut abjecta fata de client pe care pur si simplu se c.ca. Si nu, nu locuiesc in Valea lui Stan Pascoaia ci in Piata Romana nr. 9, sector 1, Bucuresti.
Multumesc RTL, te am la suflet alaturi de avortonu de fi-tu, Dolce.
|