View Single Post
Old 21-04-2008, 16:11   #591 (permalink)
Costa
Registered User

Quote:
Originally Posted by HapaGiu View Post
ma ce sa spun ai facut un atac la persoana aici,ai dovedit ce am scris mai sus, fara sa stii cum functioneaza sistemul ai inceput sa il critici, si mai ales ai inceput sa jignesti oamenii care fac eforturi sa mentina Dolce in top."Vaca" de operator cu care ai vorbit nu lucra sigur la suport tehnic ci la comercial ca doar acolo ai sunat sa reziliezi; cei de la comercial nu vad reclamatiile de la suport ca na nu au asa mare legatura.
Nu stau sa explic tot sistemul dar spre surprinderea ta dolce cu angajatii astia de doi bani cum ii faci tu a ajuns in 16 luni sa aibe cea mai mare ascensiune din Europa. Nu te obliga nimeni sa te rogi de ei sa instaleze dar nici sa ii faci in tot felul , atitudinea ta de tigan nu ajuta la nimic.
si daca nu poate sa le vada de ce imi spune cu siguranta (sictir) in voce ca NU am sesizari? Si daca ii dictez eu numerele cum de apar brusc si are o revenire miraculoasa de memorie, BA CHIAR POATE SI EA SA-MI INREGISTREZE SOLICITAREA DE REZILIERE??? Ma bucur pentru ascensiunea lor rapida si pentru succesul lor dar care e facut intr-o tara in care suntem obisnuiti sa inghitim tot ce ni se vara pe gat fara sa cracnim si sa fim tratati in bataie de joc pe dreptul nostru si daca cineva nu-si asuma obligatiile contractuale fata de noi ramanem cu ochii in soare ca idiotii (incapabili de orice actiune) dar daca noi nu indeplinim obligatiile fata de ei sta altfel treaba. Cum ar fi sa le zicem "pai da... fac plata da nu acum mai incolo, peste cateva saptamani ca acum am alte plati de facut in afara de voi, mai sunt si altii in asteptare, va mai sun eu daca e cazul" (adica du-te tu frumos la plimbare ca am treaba) iar daca unu face gura e catalogat "tigan". Eu nu cred ca te-am facut pe tine oligofren sau pupincurist vizavi de rtl pentru ca nu te cunosc si nu-mi permit. Stiu ca sistemul e facut de asa natura sa nu poata multumi pe toata lumea dar explica-mi si mie concret, de ce timp de 60 de zile le-a fost prea greu sa dea macar un telefon? Cer prea mult? Asta in conditiile in care am cunostiinte carora in aceeasi perioada de solicitare li s-a facut instalarea in 2 saptamani...

Costa is offline    Reply With Quote