In primul rand acest anunt se adreseaza celor care vor sa cumpere de pe Playstation Store si, din diverse motive, nu pot.
Cum se desfasoara totul:
In primul rand trebuie sa aveti un cont facut pe SUA. Nu pe UK, nu pe RO, nu pe JP

. Imi dati datele contului (adresa de mail si parola). Daca sunteti sceptici puteti schimba parola inainte sa mi le dati si puneti ceva de genul 123456 si dupa ce terminam va puneti la loc parola voastra.
Va hotarati ce vreti sa cumparati si calculati cat costa in dolari. Spre exemplu daca vreti Tekken (29.99$) si MK 2 (4.99$) avem un total de 35$ pe care il inmultiti cu 2.5 lei.
Ce trebuie sa platiti suplimentar:
- taxa perceputa de ING la transferul banilor (7.5 lei);
- 10 lei comisionul meu. Acesti 10 lei ii dati o singura data pentru un user. Astfel, daca dupa ce ati achizitionat ceva si dupa un timp va hotarati ca mai vrei altceva nu va mai fi nevoie sa platiti cei 10 lei. O singura data se platesc.
Dupa ce ati facut totalul (cumparaturile PSN + 7.5 lei + 10 lei) transferati banii pe cardul meu. Dupa ce am confirmat ca i-am primit, ma loghez cu datele primite de la voi si cumpar ce mi-ati spus ca vreti. Dupa ce am cumparat va logati la loc pe contul vostru, mergeti la downloads list si dati un simplu download.
Asta este tot
Dat fiind faptul ca percep o singura data comisionul asta nu inseamna ca sunt "legat" si la orice ora vrea cineva care a achizitionat o data prin mine gata sunt la raport

Sunt intelegator si atata timp cat se pastreaza o atmosfera placuta nu avem de ce sa ne plangem. De asemenea imi rezerv dreptul de a renunta oricand in a mai servi pe cineva (prima data evident ca il servesc, dar daca nu ne intelegem intrerupem colaborarea).
Pentru alte detalii discutam in cadrul acestui thread.