@Srachi consider ca ai spus cu rautate ce-ai spus, dar o sa-ti raspund. Cand depui la o caserie ING banii pentru a alimenta un cont, mie automat imi scade 7.5 ron. Comisionul asta e fix pentru sume pana in 5000 lei. Spre exemplu daca tu trebuie sa-mi dai mie 40 lei si pui 40 lei, atunci eu am sa primesc 32.5. Asta-i tot. In acest sens uita-te la
linkul acesta si la pozele atasate.
@Khan comisionul acela este pentru cei care transfera prin depunere la ghiseu. Intr-adevar, cine mi-a mai facut ordin de plata de la un serviciu online cat mi-a trimis atat mi-a ajuns, nu mi-a mai oprit comisionul lor de 7.5 lei.
@tibi_psx baiatul caruia i-am cumparat ieri voia hartile la COD 4 si l-am si intrebat daca are jocul de regiunea 1 ca sa ma asigur ca-i vor functiona. Stiu si eu treburile astea si intreb inainte ce versiune de joc are sa nu fie probleme

Vezi, pe acelasi principiu pe care tu esti dispus sa platesti pe cineva sa-ti achizitioneze packurile vor plati si cei care nu pot achizitiona de pe PSN US. Dat fiind faptul ca se platesc o singura data 10 RON consider ca e mai mult decat convenabil.
@kaz jocurile de pe PSN sunt in format electronic. Dupa cum am explicat si in primul post, tu intri pe contul tau, te duci la View Downloads si ai acolo jocurile si le downloadezi in consola ta.