Quote:
Originally Posted by Bibiloy |
eu spun sa mergi SONY, oricum are si reglaj de backlight... philipsul nu cred ca are
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by magai_fancy Deci ideea ar fi sa-mi iau plasma 32pc51 ca o sa se vada mai bine pe cablu,la meciuri ca filmele o sa le vad la fel tinand cont ca ma uit de pe la 3-3,5 m. |
uite care e treaba... eu am si un lcd sharp de 32" si o plasma de 42" panasonic 42pv70; lasand la o parte rezolutiile, daca vrei sa vezi filme, pe plasma culorile sunt mai naturale mult mai apropiate de o vizionare ca la cinema... insa de peste 3 saptamani am dus plasma la service ca a aparut o dunga verticala colorata pe ecran (o sa mai povestesc despre asta cand o sa am vesti), si ma uit la filme pe LCD, si culorile sunt artificiale chiar daca pun lcd pe SOFT sa fie mai apropiata temperatura de culoare de 6500°K, si filmele nu mai sunt asa de frumoase si culorile nu mai sunt asa de naturale cum se vedeau pe plasma.. asa ca daca 90% din timp vrei sa vezi filme, se vad mult mai natural (culori reale ca la cinema) pe plasma... pt meciuri nu prea conteaza ce ai-acolo sunt oricum culori tipatoare, totusi sunt LCD care mai introduc un cadru suplimentar interpolat intre 2 cadre (100 Hz flow-motion), si astfel imaginile rapide la fotbal par mai fluide, decat pe tv clasic...