Joc Wolfenstain Enemy Territory de vreo 2 ani si chiar am vrut sa joc tf2 de cand a aparut, dar cum nu dau bani pe jocuri ... am zis ca ma multumesc cu et care e free. Week-end-ul trecut am avut ocazia sa-l joc si am ramas dezamagit. In primul rand din cauza timpilor de load mari. Cum et nu e un joc nou , nu are cerinte prea mari asa ca imi intra imediat ... la tf2 e alta poveste...(am un 3200+, 7600GS, 1 Gb ram).
Dar sa zicem ca asta nu ar fi nimic daca jocul ar fi bun ... ei bine nu e asa deloc, odata intrat in joc nu stiam ce sa fac .. mi-am luat medicul(in et medicul e cel mai tare) si ii urmaream pe ceilalti. Nu stiu ce harta era, dar erau niste coridoare , apoi o deschidere, dar nu prea mare ... dar spatiu deschis.. ceva unde sa te desfasori ... nimic. Habar n-am ce poti sa faci cu sniperul in tf2.. dar poate sunt alte harti mai spatioase. O gramada de playeri ingramaditi ... haos total pentru mine .. nu stiam ce sa fac si dintr-o data se termina meciul dupa nici 3 minute. Apoi alt meci , toti o iau la fuga, fug si eu dupa ei , la gramada ... vad un scout( il stiu din filmele de promovare ) al echipei adverse si ma duc dupa el sa-l omor. Nu reusesc sa-l ajung, ajunge intr-un fel de checkpoint si gata .. se termina iar si castiga ceilalti.
Am mai stat odata la load si am stat mai in spate sa-l prind pe scout-u' ala ... l-am vazut .. am tras cu pusca aia cu seringi in el si nu-l nimeream ... seringile alea nu sunt instant shot ... ce tampenie ... si a venit si m-a omorat cu bata aia de baseball ...
Am luat soldatul cu bazooka si asa am omorat cativa ... dar prea putin spatiu .. prea mare inghesuiala ... si ce am inteles eu e ca o echipa ataca si una se apara ... si daca un membru al echipei care ataca ajunge intr-un anumit punct, atunci echipa castiga ... Nu stiu daca asa e, dar daca am dreptate atunci e cam tampit jocul. N-am mai avut rabdare sa mai pierd vreo
15 secunde cu inca un load si am iesit si l-am si dezinstalat.
Ca si concluzie, imi pare bine ca am avut ocazia sa-l joc si sa vad ce porcarie de joc e.. asta e parerea mea dupa aproximativ o ora de joc. Nu stiu cat timp v-a luat sa va placa jocul asta, dar mai mult de atat n-am rezistat.
Cat despre incercarea voastra de a-l mai popuraliza, nu l-as juca nici daca ar fi gratuit... cred ca simplul fapt ca a fost bagat la pachet cu alte jocuri in orange box spune ceva despre valoarea lui ca si produs. Apropo de valoarea lui ca si produs ... cand o sa apara battlefield heroes atunci aceasta o sa fie foarte aproape de 0.
Bafta si mult succes cu thread-ul asta, aveti nevoie !!!