|
o intrebare pentru Sir_Vaska...cum adica tycoon, actiunea, aventura, simulator inntr-un joc ? nu inteleg defapt ce vrei tu. GTA San Andreas e una si GTA 4 e alta. Numai ca in GTA 4 poti face mult mai multe lucruri ca in San Andreas. Are grafica mai realista, un enigne fizic foarte bun...Oamenii se comporta foarte realist [ de exemplu: cand ploua isi pun pungi si ziare in cap si alearga, unii politisti se sperie si sunt mai fricosi, unii oameni sar in ajutorul politistilor, ii vezi pe oameni cum sterg geamurile, sunt cateva mii de replici cu care oamenii din joc vorbesc etc.]. Ai mobil cu care poti suna salvarea, pompierii, politia etc. Te poti imprietenii cu oameni, poti sa intrii pe net din salile cu calculatoare si ai peste 100 de site-uri care sunt parodii dupa cele reale si din care am vazut poti sa-ti dai intalniri. Ai multe locuri in care te poti duce [striptiis club, cabaret si asa mai departe -atat mi-a venit in minte]. Ca tot iti place tie chestia asta cu taxi...banuiesc [e mai mult ca sigur desi n-am vazut inca] ca poti face misiuni cu masina de taxi, cu pompierii, cu politia ca si la celelalte GTA-uri...cu toate astea...cum adica nu a fost o imbunatatire a San Andreasului...e un pas extraordinar de mare de la SA si GTA 4. Si inca ceva, unde ai vazut tu tycoon si adventure in GTA :|
Acum am o alta intrebare...liberty city din GTA 4 e aceelasi cu cel din GTA 3 ? Am luat toate GTA-urile [inafara de 1 si 2..oricat as vrea sa le joc pentru ca fac parte din serie ma plictisesc repede si nu-mi plac]. Dar am luat Vice City, San Andreas si GTA 3 si le joc in paralel. Vreau sa le termin.
__________________ If every citizen was armed, no one would be dumb enough to shoot people |