View Single Post
Old 08-05-2008, 11:43   #3189 (permalink)
varucu
Registered User

varucu's Avatar

Quote:
Originally Posted by aveul View Post
Mai, am o mica problema...

Deci in magazinul Apple din state un iphone de 8 gb costa 400 $ si unul de 16 costa 500 $, da?
Ei bine, cand platesti, nu platesti cash ci cu cardul... Din cate am auzit in state preturile afisate sunt una si pretul real ar fi altul... gen TVA? Asadar am auzit ca pretul adevarat ar fi undeva la 420 sau 430 respectiv 520-530...

Cine a cumparat din state sau cine stie sigur sigur cat costa unul!?

Va intreb chestia asta deoarece am ajuns sa-mi pun intrebarea pe bune cand am primit o oferta la iphone-uri de 16 gb la 13 milioane... 13 mil vin 550$ ... si daca le-ar fi luat tipul cu 500 sa zicem... transportul, vama, profitul?

E ceva ciudat...

Vreau ceva idei!
pretul unui iphone de 16 gb este 499$ + 42,5$ (TVA-ul lor) = 541,5$ la cursul de azi inseamna apoximativ 1280 ron. 20 ron nu se numeste profit

Quote:
Originally Posted by ktk View Post
aveul da, acela este pretul... chiar nu stiu cum fac unii care il vand cu 13mil... habar am cum le ia... cred ca le fura (la banii astia nu se baga nimeni sa iti aduca pt ca teoretic nu iei nici un profit)
iar daca sunt furate, cu prima oczie cand este pus in functiune li se blocheaza imei-ul (asta daca nu cumva se face chiar in ziua cand au fost furate).

varucu is offline    Reply With Quote