|
Salut! Am citit forumul si am vazut ca multi incearca sa-si faca o conexiune wifi de la o placa LAN cu ajutorul unui adaptor WiFi USB, si altii care spun ca nu se poate decat cu router. Nu stiu ce vorbesc sau se cred atot-stiutori . Pt XP
1. instalativa usb adaptorul wifi
2. mergeti in Control Panel > Network Connections
3. click dreapta pe Wireless Network Connection si selectati proprietati
4. selectati Wireless Networks
5. in prefered networks selectati add
6. introduceti un nume
7. la Network Authentication setati Open si selectati casuta cu This is a computer-to-computer (ad-hoc)
8. apasati OK si mergeti inapoi la general
9. in internet protocol introduceti :
IP address: 192.168.1.10
Subnet Mask: 255.255.255.0
Default Gateway: 192.168.1.1
Preferred DNS : 208.67.222.222
Alt DNS: 208.67.220.220
La Iphone setari Wifi setati ip pe static si puneti ip-ul 192.168.1.11
restul setati cum is mai sus la router puneti 192.168.0.1 si apoi treceti pe DCHP .
dati share networks la reteaua locala
acum am si eu niste intrebari:
1 vi se incalzeste tel cand ascultati muzica sau umblati pe wifi?
2 cand mi-am luat tel facea poze bine , acum ies albicioase mai ales daca ii ceva alb sau luminos ( nori, lumina de la soare, copaci varuiti )se vede de parca ar fi o sursa de lumina, stiti care ar fi problema?
3 cand asc muzica pe dif si aleg la eq orice altceva in afara de bass reducer, se aude ca o boxa sparta , de altfel si in casti, si la voi la fel?
4 am fost azi la orange sa ma interesez de abonament de internet cu trafic de 1,5 g pe luna si tipul de acolo mi-a spus ca merge cu un modem in care bagi usbul conectat la tel si trebuie nu stiu ce setari in edge in afara de ce are tel ( apn, user..), chiar asa e sau merge fara modem?
cam atat deocamdata
|