View Single Post
Old 13-05-2008, 21:55   #20 (permalink)
roxana_e
Registered User

Angry asa nu se mai poate!

De opt luni sunt nefericita posesoare a unui notebook Fujitsu-Siemens(Turion64,1GB RAM,placa video incorporata).Povestea a inceput dupa aproximativ 3 luni dupa cumparare,mai precis a inceput eranul sa-si piarda din luminozitate si sa palpaie(contact imperfect la panglica video si probleme la lampa LCD)...l-am dus la service unde a stat o luna si spre marea mea suprindere dupa o luna l-au trimis tot stricat.L-am trimis din nou in service,unde a mai stat o luna si minune....a functionat doua saptamani dupa ce l-am primit inapoi....si iar sa stricat.Acum l-am mai trimis o data in service dar nu ca inainte sa cer sa mi se dea alt produs pt ca mi s-a sugerat(mai subtil) ca banii inapoi nu pot sa-i primesc insa si aici e cu jmecherie,ca sa primesc alt produs a trebuit sa-l trimit in service ca sa constate ei problema dar exista doua variante...ori mi-l inlocuiesc...ori mi-l repara...adica eu merg la noroc..si parerea nu conteaza.In culmea crizelor de nervi l-am sunat pe directorul tehnic din Bucuresti,intr-o zis pe la ora 12:30,acesta mi-a raspuns indispus si cascand(sunt sigura ca l-am dat pe om jos din pat) ca nu-i disponibil,sa-l sun mai incolo.Am uitat sa va spun ca printre altele notebook-ul e pe firma si fiind si eu considerata parte juridica nu are nici un ros sa ma gandesc la protectia consumatorului pt ca in acest caz nu se aplica.Sincer nu stiu ce sa mai fac sau cu cine sa mai vorbesc asa ca stau,astept si ma enervez!!!!!!!!

roxana_e is offline    Reply With Quote