View Single Post
Old 14-05-2008, 09:30   #16 (permalink)
Bobby
Nick anterior: alexnestian

Bobby's Avatar

Quote:
Originally Posted by ypsilonalpha View Post
Ei na, cum să nu-l mai vreau pe domnu A.C.?!?

Consola nu-i stricată, pentru că celelalte 3 jocuri pe care le am (Genji, Resitance, Ratchet) au mers şi merg şi acum fără probleme

Firmware-ul este 1.97.

N-am nici un fel de conexiune la net (pe consolă) şi deocamdată nici nu intenţionez să fac una, în viitorul apropiat.

Ideea e că nu am nici un chef să fac update-uri peste update-uri, aşa cum se întîmpla pe PC, bagă Forceware nu ştiu care, umblă în cfg-ul jocului, descarcă patcu de pe net ...

Nu. frate! de-aia am luat consolă, ca să bag jocu ţi să-l joc! it is so simple. Îmi ajunge că la servici asta fac toată ziua, tweaku-uiesc aplicaţii de baze de date ca să meargă optim (uneori, doar ca să meargă ) n-am nici un chef să mai fac asta şi acasă atunci cînd vreau să mă joc şi atît.

Ţine cineva un pariu? O să strîng din dinţi, o să mă duc în magazin şi iau Assassins Creed. O să-l bag în consolă şi ştiţi ce? o să meargă din prima, fără nici o problemă, fără update de firmware, fără update de versiune de joc.

Oricum, i-am dat lui SR un +1 la trader rating, pentru că a acceptat că am probleme la acest joc şi l-a luat înapoi. Respect!
Mare dreptate ai. E asa de mare efortul cand vrei sa intrii intr-un joc sa te intrebe daca vrei sa ii faci update, dai yes, astepti cateva secunde si ai terminat toata povestea. Crezi ca daca jocul vine pe console e lipsit de buguri ? Daca tu compari efortul de pc pentru pus un update/drivere corespunzatoare cu alea cateva secunde cat consola face toate treaba atunci ...

Bobby is offline    Reply With Quote