View Single Post
Old 14-05-2008, 09:51   #17
ypsilonalpha
Registered User

ypsilonalpha's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bobby View Post
Mare dreptate ai. E asa de mare efortul cand vrei sa intrii intr-un joc sa te intrebe daca vrei sa ii faci update, dai yes, astepti cateva secunde si ai terminat toata povestea. Crezi ca daca jocul vine pe console e lipsit de buguri ? Daca tu compari efortul de pc pentru pus un update/drivere corespunzatoare cu alea cateva secunde cat consola face toate treaba atunci ...
Da, un joc care vine pe console TREBUIE să fie lipsit de buguri. Mă rog, buguri minore, care nu împiedică jucabilitatea, mai există - dar un freeze nu este admisibil în nici un caz.

La PS2 a mers foarte bine treaba în felul ăsta.

Se pare că la PS3 cei de la Sony au mai scăzut ştacheta ... hai să le mai lăsăm producătorilor ceva loc de întors, mai bagă şi ei un patch ... ce dacă patchul o să ajungă în timp la dimensiuni de sute de mega ... d-aia există internet de mare viteză, mama lor de consumatori!

Ei bine, eu îmi bag picioarele în aşa ceva. Dacă ţie îţi convine, mie nu.

Şi revin la pariul meu: voi lua jocul din magazin şi va merge din prima, fără probleme, fără update de firmware sau de versiune de joc. De pierdut am doar eu: dacă se dovedeşte că totuşi trebuie să fac update şi alte alea, înseamnă că am dat vreo 80 de RON în plus ca prostu. Right? Right.

ypsilonalpha is offline    Reply With Quote