View Single Post
Old 14-05-2008, 10:16   #19
Ionutz83
Registered User

Quote:
Originally Posted by ypsilonalpha View Post
Şi revin la pariul meu: voi lua jocul din magazin şi va merge din prima, fără probleme, fără update de firmware sau de versiune de joc. De pierdut am doar eu: dacă se dovedeşte că totuşi trebuie să fac update şi alte alea, înseamnă că am dat vreo 80 de RON în plus ca prostu. Right? Right.
Man, hai sa facem un alt pariu: cumpara sau imprumuta Gran Turismo 5 Prologue si incearca sa-l joci sa vezi ce zice.
Iti spun eu: "Gran Turismo 5 needs at least firmware update 2.16 to run".
Deci, daca GT5 are nevoie de cel putin 2.16, s-ar putea ca si AC sa aiba nevoie de un update minim de firmware ca sa poata rula.
E foarte simplu sa faci update la firmware, si poti sa faci asta si prin USB, nu neaparat conectand PS3-ul la net.
Daca vrei sa vezi un film avi cu subtitrare pe PS3, nu o sa poti daca nu ai update-ul 2.20 de exemplu.
Update-urile nu sunt facute degeaba, ele sunt facute sa imbunatateasca si sa aduca lucruri noi, sunt rezolvate anumite bug-uri, etc., la fel cum se intampla si pe PC.
Normal ca nimic nu e perfect, dar macar se incearca o imbuntatire continua.
Eu zic sa iti faci ultimul update (2.30) si sa vorbesti cu omul sa mai incerci inca o data AC-ul, si o sa vezi ca o sa mearga.
Eu sunt gata sa fac pariu pe o bere ca nu o sa mearga jocul nici daca-l cumperi din magazin.
Ce zici, ta bagi?
Daca castigi trimit berea prin curier.
Man, sa nu crezi ca am ceva cu tine, eu incerc doar sa te ajut, si vreau sa zic ca e bine sa incerci toate solutiile inainte sa dai 80 RON in plus pe un joc din magazin, si de care nu poti fi sigur ca iti merge nici ala, si la magazin ma indoiesc ca o sa iti dea banii inapoi.
Dar pana la urma cum e, nu iti merge deloc, nu iti recunoaste discul, da freeze, sau cum, ca nu ai scris exact?
Ai incercat de mai multe ori?

LE: intra pe link-ul asta, sunt probleme de loading asemanatoare cu ale tale, si din cate am vazut s-au rezolvat printr-un update de firmware: http://www.fixya.com/support/t257779...reed_wont_load
Unii de acolo au schimbat chiar 2 discuri noi si tot la fel le-a facut.
Zice cineva acolo ca ai nevoie de minim firmware update 2.0.
E clar man, ai nevoie de minim update 2.0
Fa update-ul de firmware si vorbeste cu omul sa iti dea inapoi jocul, si economisesti 80 RON.
Bafta

Last edited by Ionutz83; 14-05-2008 at 11:05.

Ionutz83 is offline    Reply With Quote