View Single Post
Old 15-05-2008, 14:57   #967 (permalink)
Leni
Registered User

Leni's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kobayashi View Post
Eu unul nu vreau sa fie traduse jocurile,daca vor ajunge sa fie traduse vocal ma refer,o sa-mi cumpar numai din UK jocuri.Ce naiba,vreti sa ne indobitocim si noi ca italienii de ex,si sa nu mai stim o boaba engleza pt ca au toate filmele si jocurile si Windows-ul la PC in italiana.Uite asa nu mai invata omul nici o limba straina.ascultand si jucand numai in limba s-a natala.Eu unul daca nu jucam jocuri in engleza nu cred ca stiam nici pe jumatate engleza cat stiu acuma.Si nu mai zic de filme ca daca nu auzi vocile originale ale actorilor,nu mai are nici un rost sa te uiti la ele.
Peace,my friend's,si invatati limba engleza ca e cea mai vorbita de pe glob
ai dreptate, mai bine sa ne indobitocim si sa nu stim o boaba romana, nu? uite-te pe strada la copilasii de 10-16ani,sau chiar pe forum la unii....cum vorbesc, ptr ca acolo duce english-ul asta exagerat, la globalizare, si la a nu mai stii vb corect limba natala...frumos,nu?
sa nu ma intelegi gresit, sunt super enervat de faptul ca pe cartoon network sunt traduse desenel, erau mult mai faine in engleza(am 21ani, in case that you were wondering), si nu suport sa ma uit la filme decat in limba originala, iar sa nu mai zica ca joc jocurile doar in engleza sau germana....dar oricum, nu cred ca e rau ce s-a zis mai sus, si da...poate e lume care vrea sa citeasca instructiunile in romana, ptr a le intelege mai exact....sau whatever...dar pana acolo e un drum luuuuuung....cheers to all....de petitie ce se mai aude Monky?

Leni is offline    Reply With Quote