| discriminari in wow
Deja e celebra Romania ca practic nu e niciodata inclusa in wow-europe de parca nici n-am exista.
Cati nu au incercat scroll of resurection ca sa afle ca in romania nu se poate
cati nu s-au bucurat cand au aflat ca e un concurs de voice chat ca sa afle ca in romania nu pot participa... si cati si mai cati.
nu mi s-a parut interesant sa fac gura pe chestia asta, nici macar atunci cand wow mi-a prajit laptopul de 1000 de euro dar cand am aflat ca e un concurs de machinima organizat de blizzard, am zis ca e sansa mea sa imi inscriu si eu filmul la care am lucrat atat.
binenteles ca romania nu figura pe lista tarilor, doar restul europei figura.
de aceea m-am hotarat sa lansez acest topic si sa aflu ce alte discriminari pe baza de natiune mai practica wow, sa le adun si sa le fac o reclamatie serioasa la oficiul pentru protectia consumatorilor. Pai , ce pana mea, ca si noi platim cacatul ala de abonament la wow ca orice cacanar de ungur sau mai stiu eu ce, si de ce el sa poata participa la toate campaniile iar eu nu@?@!@
am putea organiza chiar un protest. Sa nu isi mai ia nici unu game card o luna sa vada si blizz cat ii costa sa ii trateze pe romani ca pe niste gunoaie. Apoi am putea sa punem niste hakeri destepti de la noi sa le viruseze un pic serverele sa vada de ce suntem in stare (si sa dea full T6 la toate ghildele de romani:P)