| Problema nu e ca omul ala are ceva sau nu, problema e in a trage in stanga si in dreapta si de a avea impresia ca asa faci arta, ca trebuie sa arati la toata lumea. Nextime, e mai sus o poza (1+1=3) in care e o familie cu un copil. Cel mai probabil facuta pe strada, tragand in stanga si in dreapta. WTF, e un copil ca oricare altul, cu o familie ca oricare alta. Cu siguranta copilul ala e nepretuit pentru parintii lui, dar pe mine pur si simplu nu ma intereseaza de soarta lor. E doar una din cele 100 de poze pe care le-a facut alienjesus in ziua aia. Sunt poze cu niste oameni OARECARE la inviere. Nu au nicio traire pe fata care nu se poate regasi pe fata oricui la inviere. alienjesus, iti inteleg bucuria pe care o ai, probabil abia ti-ai luat aparatul pe care l-ai asteptat multa vreme; dar ceea ce faci nu are sens, postezi cam o poza pe zi, cele mai multe fara niciun pic de valoare (culminand cu cele cu oamenii de pe bloc). Imi vine greu sa cred ca te vei uita peste doua luni la ele si vei gandi "da, am scos la viata mea niste cadre remarcabile".
Poza cu nenea ala imi e chiar simpatica, insa prin faptul ca se afla in multimea asta de poze fara sens isi pierde si ea din valoare. Ceea ce ti-am recomandat de la bun inceput este autocenzura, si nu doar in ceea ce postezi, ci in ceea ce fotografiezi. Sa iti formezi ochiul bine conteaza mult mai mult decat a avea 50.000 de cadre din care doar pe 200 POATE le-ai revedea, DACA le-ai putea gasi. |