Thread: PLASMA vs LCD
View Single Post
Old 23-05-2008, 10:15   #34 (permalink)
avlad
Registered User

Quote:
Originally Posted by flavian View Post
Daca vrei modele exotice si aici LCD-ul de 70" ia bataie de la plasma de 103" daca ai auzit de Panasonic TH-103PF9EK
Si la modelele din gama top (58"-65" plasma vs 42"-52" LCD) si la cele slabe (37"-42" plasma vs 26"-32" LCD) tot LCD-ul iese mai sifonat. Oricum o dai, plasmele sunt mai bune si mai scumpe si asa vor ramane fata de LCD-uri.

Si NU are rost sa comparam plasme din gama inferioara cu LCD-uri din gama mediu sau top doar pentru ca sunt de acelasi pret. E ca si cum ai compara un VW Polo cu un Logan doar pentru ca sunt la acelasi pret. Pur si simplu nu sunt din aceeasi clasa, nu se adreseaza aceluiasi tip de cumparatori.

Eu va inteleg ca n-aveti bani de plasme, ca strugurii sunt prea acri dar asta e, n-ai bani de plasma, iei LCD. Cel mai simplu

Iar cu proiectoarele la fel. Stai intr-un apartament cu sufrageria cat o debara si n-ai loc de un ecran de proiectie ? Draperiile sunt scumpe si proiectorul la fel ? Asta e, ghinion de nesansa. Nici proiectoarele nu-s pentru oricine.
Doamne, intortocheata logica ai. Spui sa nu comparam Logan cu VW Polo, dar tu compari plasma de 42 cu lcd de 26 si rezulta ca lcd-ul e mai ieftin si doar pentru cei rupti in fund. LMAO
Spui ca nu trebuie sa comparam lcd de 70'' cu plasma de 65'', ci cu plasma de 103. Dublu LMAO.
Eu nu stiu de unde ai inteles tu ca nu avem bani. Ai acces cumva la ministerul finantelor? Nu vad ce relevanta au in discutia de fata banii pe care ii avem, casele pe care le avem sau masinile pe care le conducem. Desi s-ar putea sa iesi sifonat daca vrei totusi sa ne masuram, nu vad nicio legatura cu subiectul topicului.

Inca o data, hai te rog frumos sa fim rationali, sa ne adunam neuron cu neuron din ce-o mai fi ramas si sa vedem logica unei comparatii. Ia o plasma de 42 din ce gama de calitate vrei si compar-o cu un lcd de 40-42 din aceeasi gama de calitate. Si hai sa vedem care e mai ieftin si care e mai rupt in fund. Ok?

avlad is offline    Reply With Quote