Quote:
|
Mane, m-am jucat cu mai multe proiectoare HD decat ai vazut tu in poze, asa ca scuteste-ma.
|
Argumente de genul asta nu ma impresioneaza. Dadeam sfaturi pe topicul LCD-plasma acum ceva ani pana m-am plictisit de aceleasi si aceleasi intrebari repetate la infinit.
Quote:
|
Atunci cand vorbesti despre proiectoare, trebuie sa aduci in discutie si spatiul necesar. Iar proiectoarele sunt facute pentru spatii mari, punct.
|
Perfect de acord, aici nu ne contrazicem. N-ai loc de proiector sau bani de un apartament mai mare, ghinion. Asta nu inseamna ca proiectoarele nu sunt super daca ai loc si bani de ele
Quote:
|
Inca o data, hai te rog frumos sa fim rationali, sa ne adunam neuron cu neuron din ce-o mai fi ramas si sa vedem logica unei comparatii. Ia o plasma de 42 din ce gama de calitate vrei si compar-o cu un lcd de 40-42 din aceeasi gama de calitate.
|
Nu stiu cum sa mai explic asta ca sa priceapa toata lumea. Plasmele de 42" sunt entry-level. LCD-urile de 42" sunt gama medie si pana de curand erau gama top.
Deci chiar daca au aceeasi dimensiune si pret, tot nu sunt din aceeasi clasa. Nu poti compara nici un BMW de 120CP cu un Megane de 200CP pentru ca au acelasi pret si aceeasi dimensiune si sa zici ca Megane e mai bun ca prinde viteza mai mare etc. Pur si simplu nu se pot compara astfel. BMW are modele de 200CP de 2 ori mai scumpe si mai bune si are modele de 400CP care zboara orice Reno din ecuatie.
La fel si aici, cu banii de un LCD dotat, poti lua doar o plasma "cheala"