Thread: PLASMA vs LCD
View Single Post
Old 23-05-2008, 20:39   #48 (permalink)
avlad
Registered User

Quote:
Originally Posted by flavian View Post
Vad ca tot incerci sa scoti plasmele Pioneer din ecuatie pentru ca ar fi prea scumpe si prea bune.

Numai prin asta si deja ai demonstrat ca plasmele sunt pentru cei care si le permit, pe cand LCD-ul ramane plasma "saracului".

A compara un Reno de 200 CP cu un BMW de 120 e la fel cu a compara un LCD full HD cu o plasma HD-ready. Acelasi pret, aceeasi dimensiune, dar abtibildul ala cu 2 milioane de pixeli afisat mare si lucios face la prima vedere sa para ca LCD-ul e mai bun. Dar exact ca la masini, la sfarsitul zilei, BMW-ul ramane BMW si reno-ul tot reno cu toti cei 200 CP afisati in reclama.

Nu judec pe nimeni, e bun si reno de 200 CP daca vrei senzatii tari si liniute cu vecinii, dar cine isi permite cu adevarat ia un BMW de 400CP. Am zis Reno nu solenza ca sa compari cu Myria.
Exclud Pioneer din ecuatie pentru ca nu este de 3 ori mai bun decat un Panasonic ca sa justifice pretul de cel putin 3 ori mai mare. Eu sint o fire mai pragmatica si imi cumpar lucrurile de care am nevoie, nu lucrurile pe care sa le arat vecinilor.

Daca tu iti permiti un Pioneer, ma bucur pentru tine. Daca ai si luat decizia sa cumperi unul, atunci te felicit. Esti the hot man in town. Daca ai un BMW, esti chiar mult deasupra astora rupti in fund care populam forumul. Imi cer scuze ca am indraznit sa scriu si eu pe aici, imi cer scuze ca n-am fost capabil sa-mi cumpar decat un lcd de 32" pe care am dat doar 1200 de euro asta vara. Poate o sa cresc si eu mare si o sa-mi permit o plasma. Sau un BMW. Si o vila mare pentru viitorul proiector. Vai, visez.

P.S. Daca nu ai nici plasma si nici BMW, atunci da-mi voie sa-ti spun ca habar nu ai despre ce e vorba in discutia asta. Si totusi, stii ca BMW-ul este Rolls-ul saracului, nu?

avlad is online now    Reply With Quote